• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Профорієнтаційний тест «Магелано університет»

Профорієнтаційний тест «Магелано університет»

2016-11-29

Дорогі старшокласники!

Ви маєте змогу пройти ліцензований міжнародний профорієнтаційний тест «Магелано університет» на порталі «Моя кар’єра» (www.mycareer.org.ua) для визначення інтересів, вмінь, навичок та вибору майбутнього напрямку навчання. Метою тесту є надання допомоги молоді краще зрозуміти та зробити більш поінформоване рішення у виборі напряму освіти та майбутньої професійної діяльності.

Профорієнтаційна тестова батарея «Магеллано Університет» була розроблена в Італії компанією Giunti OS спільно з університетом міста Падуя.

«Магеллано Університет» є важливим інструментом для мотивованого вибору напрямку вищої освіти, оскільки забезпечує всебічний психологічний аналіз інтересів, нахилів та здібностей молодої людини, її ставлення і мотивацію до навчання, аналіз інших факторів, що впливають на професійну діяльність.
Підліток та його батьки отримують додаткову інформацію, яка суттєво допомагає в прийнятті остаточного рішення щодо вибору майбутньої професієї.

Тестування «Магеллано Університет» допомагає:

· виявити схильності і здібності підлітка до різних видів діяльності;

· визначити професійну сферу, в якій майбутній студент зможе максимально реалізувати свої здібності, а значить - досягти найбільшої ефективності та задоволення від майбутньої професійної діяльності;

· мотивувати старшокласника самостійно зробити вибір освіти, тобто самостійно прийняти своє, можливо перше, життєво важливе рішення;

· побудувати стратегію підготовки до вступу до ВНЗ на підставі результатів тестування;

· досягти взаєморозуміння між батьками і підлітком стосовно його вибору подальшої освіти.

Тестова батарея розроблена для старшокласників, випускників шкіл, середніх спеціальних навчальних закладів, абітурієнтів, які вагаються стосовно правильності попереднього вибору. Вік учасників тестування - від 15 років до 21-25 років.

Кiлькiсть переглядiв: 214

Коментарi